Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

bijbeltekst van de dag met uitleg

Of beluister de bijbeltekst van de dag via Dagvers de dagelijkse podcast van het NBG. Hij wil dat wij groeien vreugde ondervinden en op een dag bij Hem terugkeren.

Bijbelteksten Over Verlossing Hoe Gods Verlossing Van De Laatste Dagen Te Verkrijgen Bijbelstudie Psalm 91 Christelijke Films
Bijbelteksten Over Verlossing Hoe Gods Verlossing Van De Laatste Dagen Te Verkrijgen Bijbelstudie Psalm 91 Christelijke Films

Met Dagelijks Woord begint je dag goed.

. Een wetstekst is bijvoorbeeld alleen gemarkeerd als hij naast. NBV NBG51 HSV BGT Naardense Statenvertaling of Willibrord. Het is het eerste blok van de drie blokken met laatste artikelen onder Begin met zoeken en Begin met lezen. Bijbeltekst van de dag Hierin wordt Mijn Vader verheerlijkt dat u veel vrucht draagt en Mijn discipelen bent.

Denk steeds aan mijn lessen denk er altijd aan. In Bestudeer dagelijks de Schrift vindt u voor elke dag een Bijbeltekst en wat extra gedachten daarover. De bijbeltekst bovenaan geeft een korte samenvatting van het gelezene. Maar wanneer Die komt de Geest van de waarheid zal Hij u de weg wijzen in heel de waarheid want Hij zal niet vanuit Zichzelf spreken maar wat Hij gehoord zal hebben zal Hij spreken en de.

Welke teksten dat zijn heeft te maken met de vijf themas die in deze bijbel extra aandacht krijgen. Ik houd jou in leven. Download dan het Bijbelleesrooster 2020 in pdf-. Misschien is een van onderstaande Bijbelteksten wel voor jou bedoeld vandaag.

GRATIS een bijbeltekst in je mail of op je smartphone. Nog veel heb Ik tegen u te zeggen maar u kunt het nu niet dragen. He who does not love has not become acquainted with God does not and never did know. Dan zullen we door ons aan de waarheid te houden en elkaar lief te hebben samen volledig toegroeien naar Hem die het hoofd is.

Dinsdag 14 juni 2022. 9 And God showed his love for us by sending his only Son into the world so that we might have life through him. Het NBG vertaalt verspreidt de Bijbel sinds 1814. Liever lezen in een papieren bijbel.

U kunt op de Bijbeltekst klikken om de gehele tekst te lezen in het Bijbelleesscherm. NBV NBG51 HSV BGT Naardense Statenvertaling of Willibrord Dagelijks Woord - Een goed begin van de dag. Alleen dan zijn jullie werkelijk kinderen van je Vader in de hemel. Dan zullen God en de mensen van je.

Whoever does not love does not know God for God is love. Welkom op de website bijbelsdagboeknl. Met Dagelijks Woord begint je dag goed. In de Rechte Bijbel zijn zon 650 bijbelteksten over onrecht en recht doen gemarkeerd.

Neem tijdens de dag wat tijd om in stilte de voorgestelde bijbeltekst te lezen met de korte uitleg en vragen. Velen vinden het prettig om dit s ochtends te lezen want dan kunnen ze er in de loop van de dag over nadenken. Maar we moeten vol liefde vasthouden aan de waarheid. GRATIS een bijbeltekst in je mail of op je smartphone.

Ik verdedig jou - altijd. In deze donkere en slechte wereld verleidt Satan ons vaak dus we moeten meer alert zijn waken en bidden en God niet verlaten zodat Satan krijgt geen gelegenheid om te exploiteren. Welkom op de website bijbelsdagboek. OOK LEES 19 juni 2022 Bijbelteksten voor Vaderdag.

Bijbeltekst van de dag - Johannes 1612-13 - God zal ons in alle waarheid leiden. Die met zijn tong niet lastert zijn vrienden geen kwaad doet en geen smaad jegens zijn naaste op de lippen neemt. In Leviticus één van. En daardoor worden we steeds meer één met Christus.

Bijbeltekst voor de dag. Het dagtekstenboekje dat jaarlijks verschijnt geeft een oudtestamentische en nieuwtestamentische tekst voor iedere dag aangevuld met een bijbelrooster gebeden gezangen enz. Deze 20 Bijbelteksten inspireren ons en leren ons hoe wij ons op Jezus kunnen verlaten en de gemoedsrust de moed en de kracht opdoen om het evangelie na te leven. Het gebod der liefde is al een heel oud gebod.

Als je vandaag omgaat met lastige mensen. Heer Jezus dank U voor uw reddende aanwezigheid. Hij heeft zijn Zoon Jezus Christus gestuurd om ons in onze beproevingen en moeilijkheden te sterken. Zondag 12 juni 2022.

Deze publicatie kan u helpen om de dag te beginnen met positieve gedachten over Bijbelse onderwerpen. Uitleg gemarkeerde teksten. Ik zal je vrij maken. De Bijbeltekst van de dag staat op de homepage niet meer naast het zoekscherm bovenin maar daaronder.

Wees altijd goed en trouw. Ik laat je niet los. Ook in de app Mijn Bijbel bieden we de bijbeltekst van de dag aan met uitleg en een vraag om over na te denken. Christus is het Hoofd van het Lichaam.

De Bijbeltekst van de dag dagelijkse Bijbeltekst is het meest populair. 20 juni 2022. Ik bid dat het geloof u een dieper inzicht geeft in al het goede dat ons nader tot Christus brengt. Bijbelteksten met afbeelding gesorteerd op allerlei onderwerpen als liefde bemoediging overlijden geboorte kerst verjaardag en veel andere themas.

Ook al is jouw weg vol gevaren ook al ga je door een donker dal ook al zijn er vijanden die je kwaad doen ook al weet je niet hoe het verder moet - mijn rechterhand brengt jouw redding. 1 John 48-9 Goed nieuws vertalen. Staak de strijd en erken dat ik God ben verheven boven de volken verheven boven de aarde. Vervolgens kun je in een kleine groep van 3 à 10 personen samenkomen om kort met elkaar te delen wat ieder ontdekt heeft.

Alleen zó worden we steeds volwassener in het geloof. Ook in categorie. De Heer van de hemelse machten is met ons onze burcht is de God van Jakob. Anders wanneer de verleidingen van Satan over ons komen zelfs.

Hij laat zijn zon immers opgaan over goede en slechte mensen en laat het regenen over rechtvaardigen en. Rechtspraak armoede vreemdelingen consumentisme en gender. Elke dag geeft een bijbelgedeelte met een bijbehorende overdenking weer. Dit is Mijn gebod dat gij elkander liefhebt gelijk Ik u heb liefgehad.

Dit vers is de woorden van aansporing van God aan ons en Zijn wil is om ons eraan te herinneren. De komst van de Bijbel in Gewone Taal is mogelijk gemaakt dankzij de steun van leden en donateurs van het NBG. Willekeurige Bijbeltekst Hij die oprecht wandelt en gerechtigheid beoefent die met zijn hart de waarheid spreekt. Het eerste dagtekstenboekje verscheen in 1731 en was oorspronkelijk bedoeld om de gemeente Herrnhut houvast te geven en de onderlinge gemeenschap te bevorderen.

Maandag 13 juni 2022. Zoals ontelbare gelovigen vóór en na hem begint de psalmist van psalm 40 met een ervaring van afgrond van.

Pin Op Bijbeltekst Van De Dag
Pin Op Bijbeltekst Van De Dag
Pin Op Bijbeltekst Van De Dag
Pin Op Bijbeltekst Van De Dag
Pin Op Bijbeltekst Van De Dag
Pin Op Bijbeltekst Van De Dag
Pin Op Bijbelteksten Per Onderwerp
Pin Op Bijbelteksten Per Onderwerp
Pin Op Bijbeltekst Van De Dag
Pin Op Bijbeltekst Van De Dag

Post a Comment for "bijbeltekst van de dag met uitleg"