Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Instagram Ve Whatsapp Neden çöktü

Bu videomuzda krizin neden yaşandığı Facebook kesintisinden öncesi ve sonrası ortaya çıkan bilgileri sizlere kısaca özetledik. Konu hakkındaki diğer detaylı haberlerimize aşağıdan göz atabilirsiniz İLGİLİ HABER.

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Facebook Coktu Mu Instagram Coktu Mu Whatsapp Coktu Mu Sosyal Medyanin En Populer Platformlarindan Olan Facebook Instagram Sosyal Medya Instagram Platform

Facebook WhatsApp ve Instagram servislerinde yaşanan çökme ned.

Instagram ve whatsapp neden çöktü

. İlk açıklama geldi Popüler uygulamalar WhatsApp ve Instagrama saat 2025 sıralarında başlayan erişim sorunu. Peki Whastapp Instagram ve Facebook. Dünyanın en çok kullanılan 3 sosyal nedya ve mesajlaşma uygulaması aynı anda çöktü. WhatsApp Instagram ve Facebookun yaşadığı çöküş dünya gündemindeki yerini koruyor.

Dünyada büyük şaşkınlığa neden olan erişim sorunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. 5xx server hatası nedir. Whatsapp Facebook ve Instagram Neden Çöktü. Güncel ve son dakika İnstagram Çöktü Mü haberleri bu sayfa üzerinden takip edebilirsiniz.

Whatsapp Instagram ve Facebook kullanıcıları uygulamalarda gif video ve fotoğrafların açılmadığıyla ilgili şikayetler dile getiriyor. Reuters henüz doğrulatamamakla birlikte hata mesajının DNS ile alan adı sistemi bir sorunu gösterdiğini yazdı. Bununla birlikte kullanıcılar WhatsApp Facebook ve Instagram neden çöktü saldırımı oldu ve zarar gördü mü gibi aramalar yapmaya başladılar. Instagram Whatsapp ve Facebook Neden Çöktü.

İnstagram Çöktü Mü ile ilgili son dakika yaşanan haberleri ve. Sosyal medya platformları Whatsapp Instagram ve Facebooka dünya genelinde yaşanan erişim sorununun ardından açıldı. Türkiyede milyonlarca sosyal medya kullanıcısı Facebook Instagram ve Whatsapp gibi uygulamalara No Result. Instagram ve WhatsApp çöktü Instagram neden çöktü.

Gece yarısından sonra kullanıcılar yavaş yavaş Facebook Instagram ve WhatsApp gibi servislere erişebilmeye başladı. Söz konusu soruna ilişkin her üç sosyal medya platformunu da çatısında barındıran Facebookun İletişim Direktörü Andy Stone Twitter üzerinden yaptığı ilk açıklamada Uygulamalarımız ve ürünlerimize erişimde bir sorun. WhatsApp Instagram ve Facebook neden çöktü. Neden bu kesinti yaşandı.

Instagram ve Whatsappa neden girilmiyor. Facebook WhatsApp ve Instagrama Türkiye saatiyle 1840tan sonra yaklaşık 7 saat boyunca dünya genelinde erişim sorunu yaşanmıştı. Yaklaşık 7 saatin akabinde Whatsapp Instagram ve Facebook çökme sorunu düzeldi. WhatsApp ve Instagram çöktü.

Gündem 04102021 - 1859 04102021 - 1901 Ece Şahan A-A Kaydet. 3 SAAT 1844TE ÇÖKTÜ. WhatsApp düzeldi mi. Sanal alem Facebook Instagram ve WhatsAppın çökmesiyle çalkalanıyor.

Facebook WhatsApp ve Instagram servislerinde yaşanan çökme nedeni olarak hatalı bir düzenleme gösterildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Facebook kesintinin nedeni. Whatsapp Instagram ve Facebook çöktü dünya genelinde milyonlarca kullanıcı uygulamalara saatlerce ulaşamadı. WhatsApp Facebook ve Instagram çöktü mü.

WhatsApp Facebook ve Instagram kullanıcıları yaklaşık olarak 6 saat hesaplarına giriş yapamadı. Daha sonra ise yaklaşık 8 saat boyunca whatsapp instagram ve feacebook uygulamaları ve web siteleri çalışmadı. Sosyal medya devleri Whatsapp. Soruları sosyal medyada yaşanan sorunlarla gündeme geldi.

Facebook instagram ve whatsapp neden çöktü dünya genelinde kullanılamıyor. WhatsApp Instagram ve Facebook dün akşam saat 1830 sıralarında dünya genelinde çöktü. Whatsapp Instagram ve Facebook çöktü dünya genelinde milyonlarca kullanıcı uygulamalara saatlerce ulaşamadı. Yaklaşık 7 saat süren kesintinin ve çalışanların ofise girememesi gibi pek çok skandalın ardından sorun nihayet düzeldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Facebook sözcüsü hizmetlerin çalışmaya başladığını ancak eski haline dönmesinin biraz daha zaman. Instagram ve Whatsapp çöktü mü. Instagram Facebook ve WhatsApp çöktü. Yaklaşık 7 saatin ardından Whatsapp Instagram ve Facebook çökme sorunu düzeldi.

Sosyal medya platformları Whatsapp Instagram ve Facebooka dünya genelinde. Son dakika haberi Sosyal medya platformları Instagram Facebook ile anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp yaklaşık 6 saatlik erişim probleminin ardından tekrardan kullanıma açıldı. Sorunun neden kaynaklandığına ilişkin henüz bir bilgi bulunmazken birçok Twitter kullanıcısı Facebook Instagram ve WhatsAppa giremediğini aktarıyor. Sosyal medya platformları Whatsapp Instagram ve Facebook tarihinin en uzun süren erişim sıkıntısını yaşadı.

Hepsinin sahibi olan Mark Zuckerberg için bir mesaj mı. Dün saat 1800 sıralarında erişimde sorunlar yaşanmaya başladı. Saat 0130 sıralarında ise çöken platformlara erişim sağlanmaya başlandı. Facebook Instagram ve WhatsApp çöküş nedeni belli oldu.

Peki bu internet devleri neden çöktü. Instagram ve Whatsapp ne zaman açılacak. WhatsApp Facebook ve Instagramın çökmesiyle Twitterda buluşan kullanıcıların eğlenceli paylaşımları. WhatsApp Facebook ve Instagram neden çöktü.

Sosyal medya devleri Instagram Facebook ve WhatsApp akşam saatlerinde dünyanın. Instagram hatası veya instagram bozuldu mu instagram çöktü mü diyerek. Instagram tarafında da işler yolunda. Dünyanın en popüler sosyal medya platformları ve Online iletişim uygulamaları Facebook Instagram ve WhatsApp 4 Ekim 2021 Pazartesi günü akşam saatlerinde dünya genelinde çöktü nokta sosyal medya uygulamaları yaklaşık 6 saatlik süre.

Facebook WhatsApp ve Instagram çöktü.

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Internet Bugun Neden Yavas Sosyal Medya Manevi Stres

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Highlight Instagram Stories Panosundaki Pin

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Canan Icer Adli Kullanicinin 9 La 19 Panosundaki Pin Youtube Instagram Haber

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Twitter Coktu Mu Twitter Gelin Rozet

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Instagram Ve Whatsapp Ayni Anda Coktu Son Dakika Neden Acilmiyor 2021 Instagram Mizah Haber

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Whatsapp Coktu Mu Whatsapp Web Neden Acilmiyor Erisim Problemi Yasaniyor Messaging App Face Id Messages

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Instagram Ve Facebook Coktu Mu Neden Girilemiyor Instagram Facebook Gece

Instagram ve whatsapp neden çöktü
Son Dakika Internet Neden Yavas Facebook Instagram Twitter Youtube Ve Whatsapp Coktu Mu Sosyal Medya Yeni Medya Blog

Post a Comment for "Instagram Ve Whatsapp Neden çöktü"